KyraCat - Legyél önmagad!

Believe in Yourself * Nőies tanfolyamok, alakformálás, stílustanácsadás

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

Tel: +36-20/382-3406
E-mail: info@kyracat.com

KyraCat Tánc és mozgás programok:

ROXY Stúdió

1135 Budapest, Tátra utca 4.

Fotózás és Glamour Programok:

WTAMASSTUDIO

Teréz stúdió - kis létszámú, glamour fotózások

1066 Budapest, Teréz krt. 6.

Paulay stúdió - nagy létszámú csoport, lánybúcsúk, átalakító programok

1061 Budapest, Paulay Ede utca 7-9.

Fodormenta, mint gyógynövény

2016.04.29.

Gondoltad volna, hogy egy normál menta levélben mennyi hatóanyag van? A természet csodálatos és nem véletlenül teremtette ezeket a növényeket. Mindegyiknek fontos és beláthatatlan következménye és hatása van életünkre. Itt van például a menta levél, amivel jobb esetben is csak a mojito koktélban találkozunk vele. Olvasd tovább és nézd meg mit is rejt ez a pici növényke.

Fodormenta egy édes, enyhe gyógynövény, amely tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, és antioxidánsokkal, mint az A vitamin, C, B-komplex, a béta-karotin, vas, magnézium, kalcium, mangán, és a kálium. A menta csodálatos az emésztési betegségek, mint például hányinger, emésztési zavarok, fekély, szájszag és puffadás kezelésére. Azt is biztosítja, hogy mentesüljünk a fejfájástól, torokfájástól, fáradtságtól, segít a stressz és a szorongás legyőzésében.

Menta is elősegíti a vérkeringést és javítja az anyagcserét így kiváló választás tisztító és a fogyás diétás kúrákhoz. A menta hasznos légzési problémák, mint a hörghurut, asztma és légúti gyulladás kezelésére is. Lehetőség szerint érdemes friss menta levelet tartani, hiszen néhány levél elegendő egy finom smoothie, vagy a gyümölcs saláta elkészítéséhez. Ez egy finom íz kombináció és ásványiaanyag tartalmának köszönhetően egy óriási antioxidáns lendületet kapunk tőle!

Szárított menta levelei elérhetőek online vagy patikában is, és lehet egy frissítő gyógyteát inni. De ugyanakkor egy kis cserépedényben is termeszthetjük konyha kertünkben, így frissen szedhetjük ételeinkhez.

vissza

Hozzászólások