KyraCat - Legyél önmagad!

Believe in Yourself * Nőies tanfolyamok, alakformálás, stílustanácsadás

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

Tel: +36-20/382-3406
E-mail: info@kyracat.com

KyraCat Tánc és mozgás programok:

ROXY Stúdió

1135 Budapest, Tátra utca 4.

Fotózás és Glamour Programok:

WTAMASSTUDIO

Teréz stúdió - kis létszámú, glamour fotózások

1066 Budapest, Teréz krt. 6.

Paulay stúdió - nagy létszámú csoport, lánybúcsúk, átalakító programok

1061 Budapest, Paulay Ede utca 7-9.

Influenza kontra egészség

2015.03.29.

Avagy hogyan ne legyünk betegek! Amikor kimerülsz, nincs időd pihenni és közben tenned kell a dolgod. Lehet a gyógyszer ipar a XXI. század legjobb befektetése? De akkor, hogyan gyógyítsuk magunkat egészségesen?

Az elmúlt 3 napban azt gondoltam itt a vég! Valójában idén 3-szorra betegettem meg, pedig az elmúlt 5 évben nem voltam influenzás. Most mégis annyira kikészült a testem, hogy magam semm hittem el mennyire le tud gyengülni az immunrendszerem.

Szóval eddig én is azt hittem én vagyok a Szupernő! Aki ugyebár soha nem lesz beteg és mindenen keresztül viszi a testét, ahhoz hogy egészséges legyen. Hát bevallom így, hogy 2 napja még csak ki sem tudok kelni az ágyból, eléggé újraértelmeztem a helyzetet.

Ezáltal volt időm élőben tesztelni és kipróbálni az összes gyógyulási lehetőséget ebből az undorító kórból.

Nos az alapokat én is úgy kezdtem, hogy a Dögös Dokinénimnek elmagyaráztam adjon azonnal egy jó kis szteroidot, vagy antibiotikum jellegű kapszulát. Mert hát ugye, az ember lánya dolgozni és pörögni akar, tehát én sem lehetek beteg! Természetesen mivel ő az orvos, közölte nem kapok semmiféle ilyen mérget, hanem hagyjam a testem és ama bizonyos agyon strapált immunrendszerem oldja majd meg a dolgot. 

Hát köszi, ezt alapból én is így gondolnám. Azonban az elmúlt hónapokban, miuán a hosszú rehabilitáció után újra tudok járni, szinte éjjel nappal dolgozok. Ezáltal nem hinném, hogy ez a lestrapált női test képes lenne segítség nélkül gyógyulni.

Ettől függetlenül azért ellátott instrukciókkal az imádott orvosom, s egyből a patika irányába vettem az utam, nem kevés pénzmaggal a zsebemben. Mert a pénztártól való távozás után ugye nincs reklamáció, de azért ledöbbentem egy levél maripenért mennyit kellet fizetnem. 

Hát Kedveseim! Ez egy brutál jó biznic, a gyógyszeripar, ha nincs háború a legjobb befektetés!

Természetesen a kalmopirin és a maripen sem a régi. Gondolom jó kevés hatóanyagot használnak, hogy a beteggé tett emberek még többet vegyeneke, ezerért! Bár amekkora a piac igazán gondolhatnának a szőke nőkre, akik pinkmániában szenvednek. Elvégre bármilyen alakot kiönthetnének, különböző színekkel. Na jó, csak viccelek, mert én abszolút gyógyszer ellenes vagyok!

Ám most engem sem kímélt a k ór, úgyhogy az összes forró italport, kapszulát, torokgyógyszert beszedtem, ami a kezem ügyébe került.

De bevallom tegnap és ma már a természetes anyagok felé fordultam. Főleg, mivel ez a 4dik nap, amióta azt sem tudom merre vagyok előre arccal!

Ezért inkább pénteken meglátogattam a kedvenc zöldségesem éskb 4500 Ft-ért 6 kilogramm zöldséget és gyümölcsöt vettem. Ja és igen! A Párom kiakadt, mi ez a rengeteg cucc! De persze isteni ebédet főztem félhullán, miközben se szagot és illatot sem érzek egy hete. Ez nem az önajnározás része a blogomnak, de én voltam a lgboldogabb, hogy ízlett neki minden. A gyümölcsöket pedig összeválogatva az alábbiakat vettem:

3 db starking alma

3 db golden alma

1/2 kg mandarin

1 db vörös grapfruit

2 db kiwi

2 db citrom

3 db vilmos körte - az az igazi szaftos, ami kicsordul mikor harapod...imádom!

Az első tippem, amit anyukám készített nekem mindig! Alma citrommal és mézzel!

2 fej alma

2 evőkanál méz

1/2 citrom

Én még megturbózom répával, azzal a friss zsenge tavaszi répával. Az almát és répát összekeverem, belefacsaroma  citromot és teleöntöm a mézzel. Ez egy elég tömény ízvilág, de garantált a vitamin tartalom. 

A másik ötletem az ebédhez volt, mivel a finom ropogósra sült csirkéből semmit nem éreztem, a köretet bombáztam. A szokásos jázmin rizs adaghoz friss salátát vagdostam és a maradék kígyóubiból reszeléket készítettem, hozzá 1 gerezd foghagyma és 1 evőkanál tejföl. Brutál tzatiki jellegű dzsúz lett!!! Azóta kezdek illatokat és ízeket érezni! Jelentem gyógyulok!!!!

Azt hiszem még utána olvasok, hogyan lehet pirulák nélkül élet az élet! Neked milyen jó tipped van? Te is voltál már így kiütve?

vissza

Hozzászólások