KyraCat - Legyél önmagad!

Believe in Yourself * Nőies tanfolyamok, alakformálás, stílustanácsadás

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

Tel: +36-20/382-3406
E-mail: info@kyracat.com

KyraCat Tánc és mozgás programok:

ROXY Stúdió

1135 Budapest, Tátra utca 4.

Fotózás és Glamour Programok:

WTAMASSTUDIO

Teréz stúdió - kis létszámú, glamour fotózások

1066 Budapest, Teréz krt. 6.

Paulay stúdió - nagy létszámú csoport, lánybúcsúk, átalakító programok

1061 Budapest, Paulay Ede utca 7-9.

Intim gyanta és Hollywood

2015.02.26.

Egy kis segítség az intim gyanta fajtáihoz. Az intim területekre a legkíméletesebb anti-allergén, természetes alapanyagokból készült JUST WAX Professzionális Intim waxot használom.

A JUST WAX Professzionális Intimwaxot lehetővé teszi, hogy minimális fájdalommal szabadulj meg a nem kívánt szőrtől. A fájdalom minden gyantázás után csökkenni fog, és persze nem utolsó szempont, hogy a szőröd is elkezd ritkulni.

Az intim gyantázás előnye, hogy ha mégis úgy döntenénk és ragaszkodunk a szőrzetünkhöz, bármikor visszanöveszthetjük azt. Kipróbálhatjuk a teljes simaságot vagy akár a különböző fazonokat, a simaság viszont hosszan tartó, a borotválással, epiláló krémekkel ellentétben, és bármikor visszakaphatjuk a fanszőrzetünket a tartós eljárásokkal szemben. Aki szereti a simaságot, annak mindenképp érdemes kipróbálnia. Az természetes, hogy ugyanolyan odafigyelést igényel, mint a hajunk, az arcunk, a kezünk, vagy egyéb testrészeink, és ha szeretjük az eredményt, akkor érdemes rendszeresen gondoskodnunk róla így a közérzetünk és az önbizalmunk, magabiztosságunk is meghálálja, elvégre megérdemeljük.

vissza

Hozzászólások