KyraCat - Legyél önmagad!

Believe in Yourself * Nőies tanfolyamok, alakformálás, stílustanácsadás

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

Tel: +36-20/382-3406
E-mail: info@kyracat.com

KyraCat Tánc és mozgás programok:

ROXY Stúdió

1135 Budapest, Tátra utca 4.

Fotózás és Glamour Programok:

WTAMASSTUDIO

Teréz stúdió - kis létszámú, glamour fotózások

1066 Budapest, Teréz krt. 6.

Paulay stúdió - nagy létszámú csoport, lánybúcsúk, átalakító programok

1061 Budapest, Paulay Ede utca 7-9.

Ki ne akarná falatnyi tangában meghódítani választottját? De megéri a szexi bugyi?

2015.02.27.

Nagy a választék, ma már a hölgyek alak és ízlés szerint válogathatnak a lényeget alig takaró tangák, a rövidnadrágszerű vagy bikinifazonú bugyik között. Vajon egészségügyileg melyikkel vagyunk nagyobb biztonságban?

Manapság igen ritka, hogy egy fiatal lány popóján észre lehet venni alsóneműje vonalát - a nadrágon vagy a szoknyán keresztül. Nos, nem véletlen, hogy népszerűek a pasik által is izgatóbb daraboknak titulált tangák, vagy a leheletvékony anyagból készült, de kissé többet takaró franciabugyik.

Amellett azonban, hogy ellenállhatatlanná tesszük magunkat, némi gond akadhat ezekkel a szexis alsóneműkkel. Nem az, hogy vannak, akiknek a hátsóján, akármennyire is csinos, a tanga nem mutat jól. Nem is az, hogy olykor igen kényelmetlenek. Sokkal inkább, hogy milyen egészségügyi problémákkal kell szembenéznünk miattuk.

Kényelmes?

Hogy szexisek legyünk, olykor a kényelmetlenséget is elviseljük - pedig nem kellene! A nem megfelelő szabású, a túl szoros vagy túl laza és ezért meggyűrődő alsó kidörzsölheti a bőrt. Amellett, hogy fájdalmat okoz, szabad utat enged a kórokozóknak is. Szaporodásuk révén pattanást, kisebb sebeket okozhatnak. Viseljünk valóban ránk méretezett bugyit!

Védjen és szellőzzön!

Az alsónemű fazonját tekintve egyáltalán nem mindegy, milyen a hőtároló képessége és a szellőzése. A hidegben könnyen kitehetjük magunkat fertőzéseknek, gyulladásoknak, felfázásnak. Ezért nem árt, ha megfelelő anyagból, például pamutból készült bugyit hordunk, és ilyenkor az úgynevezett bundabugyi is jól jöhet. Fontos, hogy ne fázzon a derék!

Ha az idő meleg, arra kell figyelni, hogy ne fülledjenek be az intim testrészek - válasszunk jól szellőző anyagú alsóneműt. Különösen azoknál fontos ez, akik sportolnak. A bugyi legyen nedvszívó és könnyen száradó - a legcélszerűbbek a pamut alsók, de a műszálas és a selyem sem rossz alkalmanként.

Vigyázat a tangával

A vékonyka alsóneművel a váladékozás miatt kell csínján bánni. A testnedveinkben levő mikroorganizmusok csak a nekik megfelelő helyen nem okoznak betegséget - de máshova kerülve, így például a hüvelyben már felelősek a gombás vagy bakteriális folyásért.

A fanszőrzet és a tanga, amely lapszerűen fedi a szeméremdombot, eltávolítja a testfelszíntől, kiszárítja, és kissé egy helyre tereli a váladékokat. A kórokozók így könnyebben csoportosulnak egy helyre.

Nincs azonban nagy vész, mert szerencsére a szeméremajkak fedik a hüvelybemenetet és a húgycsövet, és a tanga is megtartja ezt a fedést. Mégis, talán a tanga és rövidnadrágszerű bugyi közti átmenet a legokosabb választás.


vissza

Hozzászólások