KyraCat - Legyél önmagad!

Believe in Yourself * Nőies tanfolyamok, alakformálás, stílustanácsadás

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

Tel: +36-20/382-3406
E-mail: info@kyracat.com

KyraCat Tánc és mozgás programok:

ROXY Stúdió

1135 Budapest, Tátra utca 4.

Fotózás és Glamour Programok:

WTAMASSTUDIO

Teréz stúdió - kis létszámú, glamour fotózások

1066 Budapest, Teréz krt. 6.

Paulay stúdió - nagy létszámú csoport, lánybúcsúk, átalakító programok

1061 Budapest, Paulay Ede utca 7-9.

Lánybúcsú dekoráció és letölthető tervező

2015.03.13.

Te hogyan terveznéd meg a lánybúcsúdat? Én általában a Party Kellék boltban kezdem és utána használom a google-t. Rengeteg fantázia és szuper jó ötletek vannak. A minap rátaláltam egy szuper oldalra, a www.urban-eve.hu kreatív oldalra. Nézd meg milyen ötletes dolgot találtam!

Szervezés

Kata kért segítséget a lánybúcsú szervezésében, ezért erről is írok egy kicsit. A legjobb szerintem az, ha neten szervezitek az egészet, mert olyan soha nem lesz, hogy mindenki ráér összeülni egy kávéra és kényelmesen meg tudjátok beszélni a dolgot. Az előzetes beszélgetést, tárgyalást intézhetitek körlevelekben vagy Facebook csoportban (legyen zárt, hogy a menyasszony ne leselkedhessen! ;)), az adatok véglegesítéséhez és összevetéséhez pedig a GoogleDocs-ot javaslom, már több lánybúcsúnál bevált. :) Segítségül ezért nem is nyomtatható szervezőt készítettem (minek tíz példányban kinyomtatni aztán írogatni), hanem egy Exceles táblázatot, amit aztán feltölthettek a Docsra, és ott mindenki szerkesztheti, kitöltheti, és szükség esetén fellapozhatja, ha valami infóra van szüksége.

Öt fül van rajta, külön a vendéglistával, helyszínnel, étel-itallal, dekorációval, és a programokkal. Mindenki beírhatja, hogy mit vállal, és látszani is fog, ha valamire még nincs ember, túl sok a sós, kevés az innivaló, sok a lufi, nincs szalvéta… Feltétlenül vezessétek a felmerülő költségeket, és azt is, hogy mi az, amit nem szándékoztok “kifizettetni” a többiekkel — például ha sütsz valami sütit, és nem akarod elosztatni az alapanyagok árát, akkor azt is jelezd, de ha vásárolsz tortát, és az olyan tétel, amit nem tudsz bevállalni, akkor beszéljétek meg és osszátok el a költségeket.

TÖLTSD LE INNEN: lanybucsutervezo.xlsx

Forrás és bővebb információ: http://www.urban-eve.hu/2013/07/10/lanybucsu-dekoracio-es-letoltheto-tervezo/

vissza

Hozzászólások