KyraCat - Legyél önmagad!

Believe in Yourself * Nőies tanfolyamok, alakformálás, stílustanácsadás

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

Tel: +36-20/382-3406
E-mail: info@kyracat.com

KyraCat Tánc és mozgás programok:

ROXY Stúdió

1135 Budapest, Tátra utca 4.

Fotózás és Glamour Programok:

WTAMASSTUDIO

Teréz stúdió - kis létszámú, glamour fotózások

1066 Budapest, Teréz krt. 6.

Paulay stúdió - nagy létszámú csoport, lánybúcsúk, átalakító programok

1061 Budapest, Paulay Ede utca 7-9.

Lánybúcsút szervezel? Férjhez megy a barátnőd?

2015.05.30.

Több programot is figyelmedbe ajánlunk! Táncórák több stílusban, hogy a nőiességet kiemeljük és mindenki szexi legyen. Lánybúcsú portfólió fotózás, ahol elhozzuk Nektek a Szépségszalont és a Fotóst! Fehérnemű bemutató, ahol a csábítást tanulhatod!

Esküvő- és lánybúcsút szervezők figyelmébe!

Lánybúcsú fotózás, táncos koreográfiák és fehérnemű bemutatók a KyraCat Stúdióban!
Online Fényképalbum

Azt gondolom Te is és Én is voltunk már abban a helyzetben, hogy valamelyik barátnőnk férjhez megy!? bizony, ilyenkor egyből a google-t ütjük fel és vadul keresgéljük a lehetőségeket, feladatokat, ötleteket. Általában én rögtön össze is rakom a kis litámat, de aztán jönnek a többiek és füstbe mehet a terv. Mert van aki nem szeret inni, bulizni, nem szereti a rúdtáncot, vagy talán cikinek találja. Nem is csoda, higyen ez nem is az ő napja. Olykor megfeledkezünk a koszorús lányok ünnepéről, s elveszik a lényeg! Csajok!  A barátnőtök megy férjhez! Tehát szervezzetek olyan partyt, ami garantáltan emlékezetes és izgalmas, sőt olykor felejthetetlen.

Amit Mi ajánlunk többféle programot foglal magába. Nagyon fontos, hogy ne vidd túlzásba és tartsd magad a célhoz. 

Alapcsomagunk a táncoktatás, ahol Budapesten, a VI. Podmaniczky utcában található KyraCat Stúdióban Várunk Benneteket szeretettel. A táncok szexis, aktuális zenére, egyszerű, mindenki számára tanulható koreográfiával készülnek. Mindössze 60 percbe sűrítve! Welcome drink, fülledt erotika, boák, koktélok és fergeteges party hangulat.

Azoknak, akik bővebb programot szeretnének ajánljuk a BRA Fitting Programot! Itt egy teljeskörű fehérnemű bemutatót kaptok. Méricskélünk, próbálgatunk, majd a végén táncolgatunk. Mivel a program 90 perces, így a második felében egy szexi koreográfiát tanulhattok. Amit aztán elő is adhattok!

Ami pedig ma már közkedvelt és kipróbált, amikor a koszorús lányok és menyasszony portfóliót csinál! Elegáns, exkluzív fehérneműk és kellékek, díszlet és tökéletesség. Elhozzuk Nektek nem csak a fotóst, hanem az egész Szépségszalont is! Sminkes, fodrász, manikürös várja óhajaitokat. Majd szép fehérneműket próbálgathattok és indulhat a fotózás. Egyedileg és az Arával!

Party órát szervezek

Név *:
Telefon *:
E-mail *:
Ennyi főre tervezzük a Party-t *:


Alkalom *:


Erre a napra szeretnék időpontot foglalni:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások