KyraCat - Legyél önmagad!

Believe in Yourself * Nőies tanfolyamok, alakformálás, stílustanácsadás

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

Tel: +36-20/382-3406
E-mail: info@kyracat.com

KyraCat Tánc és mozgás programok:

ROXY Stúdió

1135 Budapest, Tátra utca 4.

Fotózás és Glamour Programok:

WTAMASSTUDIO

Teréz stúdió - kis létszámú, glamour fotózások

1066 Budapest, Teréz krt. 6.

Paulay stúdió - nagy létszámú csoport, lánybúcsúk, átalakító programok

1061 Budapest, Paulay Ede utca 7-9.

Május, amit szeretek! Elindult a 30 napos Testébresztő program!

2015.05.03.

Végre itt a május! Ilyenkor nyílnak a virágok, finom illat van az utcán és többet süt végre a nap!
Arról nem is beszélve, hogy ez a harmadik napja a Testébresztő programomnak! Kövesd Te is a napi információkat!

Aki lemaradt, az még csatlakozhat programunkra! Ugyanis még van bőven helyed itt melletünk!

Fogyókúra, diéta és izgalmas receptek. Emellett kőkemény edzés és lélekmelengető jóga órák. A hétköznapokat pedig egy wellness élményfürdőben fogjuk kipihenni!

Az elmúlt hetekben sikerült végre kipihenni magam és erőt meríteni a hosszú influenza után. Rengeteget olvastam, pihentem és jó sok vitamint szedtem. Közben a Párom itthon segített sokat, mert a lakást is kitataroztam. Új színeket raktam be az eddigi pink helyett, most a király és tengerszín kéket választottam.

Anno beszéltem egy nagyon kedves ezoterikussal, aki azt fejtegette valójában a hálószobának kék színűnek kellene lennie. Bár én iszonyat hidegnek találom a kéket, mint színt és egy kicsit idegenkedtem is a gondolattól, ám beadtam a derakam. Tegnap be is vásároltam az Ikeaában a kék, zöld, babakék, kiwizöld textileket és kiegészítőket. Azt azért hozzáteszem a budhákhoz ragaszkodtam, mindössze az álomcsapdában engedtem szintén a kékenek. Így a budha ereklyéim ismét elhelyezésre kerülhettek, mind a hálóban és a nappaliban. Egy falat tartottam meg a PINKI őrületemnek, ahol édes kis inspirációs fotókkal fogok Nektek készülni mindennap! Nos, de térjünk a lényegre a csuda szuper május mit is tartalmaz számunkra...

Elndítottam a 30 napos Testébresztő programomat. Most még bárki csatlakozhat, mert van még 2 helyünk!

Nézd meg milyen ínyencségekkel készülök Nektek:

Teljes testalkat felmérést végzünk, súlytól és mellméretektől függetlenül. Mindenkinek egyénileg határozzuk meg a formáját és külön-külön megbeszéljük milyen alakú ruhák, fehérneműk állnak jól. Segítünk dönteni a színekben, fazonokban és a mintákban.

Ezt követően egy BRA Fitting képzésen is részt vehettek, ahol megmutatom hogyan kell megmérni a mell méretet és ez aapján kiválasztani melyik melltartó a megfelelő. 

Ezt követően mindenki kap egy diéta füzetet és vezethetitek a javasolt étrend alapján mit mikor mivel esztek. Ez nagyon fontos, mert a program ideje alatt be kell tartani pár szabályt ahhoz, hogy sikeres eredményyt érjünk el. A napi diétát és recepteket emailben küldjük el, ezért regisztrálni szükséges oldalunkon.

Az edzések heti 2 alkalommal vannak, szigorúan munka után kedd és csütörtöki napokon 17,30-19 óra között 90 percben. Itt Velem együtt edzhettek és a megadott gyakorlatokat a csapattal együtt végezhetitek. Így senki nem lustálkodhat, mert együtt csinálunk mindent és nincs kibúvó. 

A heti harmadik alkalom minden esetben 60 perces táncóra, ahol szexi mozdulatokat és egy igazán dögös koreográfiát tanulunk meg. Ezalatt fejlesztheted női energiáidat és mozdulataid finomíthatod. Elsajátíthatod milyen a helyes testtartást és emelett jógázni is fogunk. Minden alkalommal úgy készülj, hogy az óra végén egy 20 perces meditációt tartunk. Ez azért fontos, hogy a heti stresszt levezessük és a tudatunkkal is foglalkozzunk.

A program utolsó eseménye a ráadás hétvége, ahol egy egész napot töltünk egy wellness hotelben! Itt a vendégem vagy és egy igazán egészséges csajos napot töltünk együtt!

Várlak szeretettel!

Krisztina

vissza

Hozzászólások