KyraCat - Legyél önmagad!

Believe in Yourself * Nőies tanfolyamok, alakformálás, stílustanácsadás

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

Tel: +36-20/382-3406
E-mail: info@kyracat.com

KyraCat Tánc és mozgás programok:

ROXY Stúdió

1135 Budapest, Tátra utca 4.

Fotózás és Glamour Programok:

VÁRFOK FotóStúdió 

1012 Budapest, Várfok u. 3-5.

Stúdió Lightroom

1047 Budapest, Károlyi István u. 10.

High Heels Intenzív

HIGH HEELS Intenzív mozgás és tánckurzus a KyraCat szervezésében

Helyszín: MIRÁVOS Dance Stúdió, 1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 66. 2. emelet 17. 127. kapucsengő

Időpont: jelenleg nincs induló tanfolyamunk, kurzusaink 2017. szeptembertől indulnak újra.

Időtartam: 55 perc

Létszám: minimum 6 fő, maximum 15 fő

Mozgáskoordináció, járástechnika és alakformálás intenzíven közép-haladó csoportokban. A közép-haladó csoportban bárki részt vehet, aki már részt vett legalább 3 alkalommal egy teljes kezdő kurzuson, vagy rendelkezik táncos előképzettséggel, rendszeresen sportol, vagy végez táncos testmozgást.

Táncos előképzettség nem szükséges, de kérem egyeztess a trénerrel, amennyiben bármilyen sérüléssel, vagy ízületi problémával rendelkezel. Életkori megkötés nincs, de javasolt 25-45 év között. (Ettől eltérő életkor esetén nem javasoljuk óráinkat, kizárólag az egészség megőrzése miatt!) A tanfolyam kizárólag Nőknek szól, zártkörűek, betekintésre diszkréció és a személyes tér betartása miatt nincs lehetőség. Ha szeretnéd megnézni az órákat, akkor inkább válaszd kezdő csoportokat és a próbaóra jegyet, amivel részt is veszel az órán.

Az intenzív közép-haladó óra úgy került kialakításra, hogy a magasabb tudásszintű női vendégek részére is mutasson újdonságot, kikapcsolódást és kellemes közérzetet. Ezért itt a főszerepet maga a táncos mozdulatok, lépések, koreografált mozdulatsorok, arckifejezések és öltözék kapja a főszerepet.

A tanfolyamok fő része maga a táncoktatás, amely óráról órára újabb elemek tanítását tartalmazza. Megfelelő időtartamú izolációval és nyújtással. Az óra jellege inkább hasonlít a jazz-balett táncos órák bemelegítéséhez, dinamikus zenére, folyamatos intenzítással. Az óra 40 percét a táncos mozdulatsorok tanulása adja, amely minden hónapban más koreográfia kialakítását eredményezi. Ezáltal változatosak, újszerűek és aktuálisak lesznek a résztvevők száméra.

A tanfolyam célja elsősorban a nőiesség, a belső én felbéresztése és a nőies egészséges önbizalom fejlesztése. Ötvözzük a balett alap, testtartást javító elemeit, a jazz balett rugalmas mozdulatait, a latin táncok csípő mozdulatait, tánclépésekkel és a modern táncok szenvedélyes stílusaival.

táncoktatás magassarkúban történik, ezért nagyon fontos a stabilitás. A cípő kialakítása nem lehet papucs, platform, vagy telitalpú. Ezekben TILOS táncolni óráinkon! A sarok mérete javasolt 3-4 cm, de maximum 4-5 cm lehet. Javasoljuk, hogy legyen pántja, ami megfelelően tartja a bokát. Ne legyen hegyes orra, mert beakadhat forgás közben. Természetesen első alkalommal nem kell nagy összegekbe beruházni, de aki rendszeresen szeretné elsajátítani az órkon tanultakat érdemes egy jó minőségű táncos cipőt választania.

Az órák másik fő egységét az alakformálás képezi. Ősszel a karácsonyi lakomák, tavasszal a nyári bikini szezon miatt. Egyszóval egész évben, rendszeresen szükségünk van rá. Elvégre van egy testünk, amit kaptunk és érdemes rá vigyázni. Ezért a tanfolyam úgy került felépítésre, hogy egyik fele szinte a zsírégetésről, erősítésről szóljon. Ez egy 20-25 perces, magas pulzusszámon történő, nagy intenzitású aerobik óra, amelyet egy erősítő edzés követ, hasizom, popsi és comb erősítő gyakorlatokkal, végül nyújtással zárjuk.

A tanfolyamokra havonta lehet csatlakozni, minden hónap első keddi napján történik beiratkozás. Egy hónapon belül 4 héten keresztül, heti két alkalommal, 55 perces órák, kedden 20:00-21:00 óra között, csütörtökön 18:00-19:00 h között Budapesten, a Roxy Stúdióban. A Nyugatitól 1 megállóra, Budapest egyik legismertebb tánctermében! A 8 alkalmas kurzus alatt egy teljes tánckoreográfiát sajátíthatnak el az ide regisztrálók, ahol garantált az alakformálás és a csábítás!

Szuper hangulat és kemény edzés vár Rád! A tanfolyamok szeptembertől indulnak és június 30-ig tartanak, havi 8 alkalmas megoszlásban.

NÉZD MEG ÓRARENDÜNKET ÉS ÁRAINKAT ÉS REGISZTRÁLJ!