KyraCat - Legyél önmagad!

Believe in Yourself * Nőies tanfolyamok, alakformálás, stílustanácsadás

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

Tel: +36-20/382-3406
E-mail: info@kyracat.com

KyraCat Tánc és mozgás programok:

ROXY Stúdió

1135 Budapest, Tátra utca 4.

Fotózás és Glamour Programok:

WTAMASSTUDIO

Teréz stúdió - kis létszámú, glamour fotózások

1066 Budapest, Teréz krt. 6.

Paulay stúdió - nagy létszámú csoport, lánybúcsúk, átalakító programok

1061 Budapest, Paulay Ede utca 7-9.

High Heels Magánóra

HIGH HEELS Kezdő Mozgás *magánórák és workshop

Mozgáskoordináció, járástechnika és szexi koreográfia. Előképzettség nem szükséges, de kérlek egyeztessünk, amennyiben bármilyen sérüléssel, vagy ízületi problémával rendelkezel. Életkori megkötés nincs, az óráim 18 éves kortól akár 60 éves korig is látogathatóak. (Ettől eltérő életkor esetén nem javasolom óráimat, kizárólag az egészség megőrzése miatt!) A tanfolyamaim kizárólag Nőknek szólnak, zártkörűek, betekintésre diszkréció és a személyes tér betartása miatt nincs lehetőség. Ha szeretnéd megnézni az órákat, akkor nézz körbe a Galériánkba.

A tanfolyamok fő része maga a táncoktatás. A tánc személyiségünk kifejeződése és rengeteg stílus létezik. Én kimondottan nőies mozdulatokat tanítok, könnyen elsajátítható koreografikus elemekkel, amelyek elsősorban a nőiességet, a belső én felbéresztését és a nőies egészséges önbizalom fejlesztését hivatott elérni. Ötvözni szoktam a balett alapok testtartást javító elemeit, a jazz balett rugalmas mozdulatait, a latin táncok csípő mozdulatait és a modern táncok szenvedélyes stílusát.

A táncoktatás magassarkúban történik, ezért nagyon fontos a stabilitás. A cípő kialakítása nem lehet papucs, hegyesorrú, platform, vagy telitalpú. Ezekben TILOS táncolni óráimon! A sarok mérete javasolt 3-4 cm, de maximum 4-5 cm lehet. Javaslom, hogy legyen pántja, ami megfelelően tartja a bokát. Ne legyen hegyes orra, mert beakadhat forgás közben. Természetesen első alkalommal nem kell nagy összegekbe beruházni, de aki rendszeresen szeretné elsajátítani az órákon tanultakat érdemes egy jó minőségű táncos cipőt választania. Ezzel kapcsolatos érdeklődj, mert szoktunk cipőket rendelni!

 

A tanfolyamokat és magánórákat előre megadott időpontban tartom, ezért mindig érdeklődj! A workshopok havonta egy alkalommal kerülnek megrendezésre Budapesten, a Roxy Stúdióban. A Nyugatitól 1 megállóra, Budapest egyik legismertebb tánctermében!

A magánórákat ugyanitt tartom, előre leegyeztetett időpontban, amely számodra is megfelelő és a Te időbeosztásdohoz igazítom.