KyraCat - Legyél önmagad!

Believe in Yourself * Nőies tanfolyamok, alakformálás, stílustanácsadás

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

Tel: +36-20/382-3406
E-mail: info@kyracat.com

KyraCat Tánc és mozgás programok:

ROXY Stúdió

1135 Budapest, Tátra utca 4.

Fotózás és Glamour Programok:

WTAMASSTUDIO

Teréz stúdió - kis létszámú, glamour fotózások

1066 Budapest, Teréz krt. 6.

Paulay stúdió - nagy létszámú csoport, lánybúcsúk, átalakító programok

1061 Budapest, Paulay Ede utca 7-9.

KyraCat Club

Csatlakozz a KyraCat Klubhoz!

Név *:
E-mail cím *:
Leiratkozom

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Értesülj elsőként híreinkről és programjainkról! Minden hónapban friss információkkal, étrend javaslatokkal, női stílustanácsadással és órarenddel jelentkezünk!

Legyél Te is a KyraCat női Club Tagja!

Izgalmas programokról értesülhetsz és vehetsz részt! Szigorúan bizalmasan és kizárólag Nekünk Nőknek! Fehérnemű tanácsadás, egészséges táplálkozás, stílus javaslatok, workshopok és szexi táncórákra is jelentkezhetsz.

A regisztráció díjmentes! 

A FELIRATKOZÁS használata rendkívül egyszerű.

A KyraCat club értesítéseire a "feliratkozáshoz" jelöld be a "feliratkozom" választómezőt, add meg neved, e-mail címed, majd nyomd meg a "mehet" gombot.

A feliratkozásod követően egy e-mailt kapsz, amelyben megerősítheted feliratkozási szándékodat az adott linkre kattintva!

A későbbiekben, ha szeretnél leiratkozni a "leiratkozáshoz" kérlek a "leiratkozom" választómezőt jelöld be, majd add meg neved, e-mail címed és nyomd meg a "mehet" gombot. Amennyiben leiratkozásod sikertelen, kérlek küldj nekünk egy üzenetet a feliratkozott e-mail cím megjelölésével, az info@kyracat.com címre.

Felhívjuk figyelmedet, hogy rendszerünk html formátumú e-maileket küld, ezért szükséges, hogy leveleződben engedélyezd a html formátumú levelek megjelenítését, ellenkező esetben nem tudod levelünket olvasni!