KyraCat - Legyél önmagad!

Believe in Yourself * Nőies tanfolyamok, alakformálás, stílustanácsadás

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

Tel: +36-20/382-3406
E-mail: info@kyracat.com

KyraCat Tánc és mozgás programok:

ROXY Stúdió

1135 Budapest, Tátra utca 4.

Fotózás és Glamour Programok:

WTAMASSTUDIO

Teréz stúdió - kis létszámú, glamour fotózások

1066 Budapest, Teréz krt. 6.

Paulay stúdió - nagy létszámú csoport, lánybúcsúk, átalakító programok

1061 Budapest, Paulay Ede utca 7-9.

Lánybúcsú fotózás

Egy nem a szokványos Lánybúcsú, itt felkészülhettek az esti Party-ra!

Szolgáltatásunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy egy profi fotóssal készülhessenek olyan képek, amelyek egy a divat és a modellek világába repítik a résztvevőket. Műtermi környezetben, sminkesekkel és fodrászokkal készülhettek. Az eszközöket mi biztosítjuk, nektek csak a jókedveteket és a bátorságotokat kell elhozni. Mert nálunk nincsenek tabuk, bármit szabad!

Lánybúcsú portfóliófotózás 2018-ban két Új helyszínen, professzionális műteremben! 

Csapatunk több éve dolgozik együtt, de nyitottak vagyunk az egyedi ötletekre is. Kreatív sminkesekkel, stylisttal, fodrászokkal és profi fotósokkal Várunk Benneteket egy fergeteges Lánybúcsú Party-ra, amit a város egyik legelegánsabb fotóstúdiójában szervezünk, a legkorszerűbb fotótechnikai eszközökkel.

CSOMAGOK ÉS ÁRAK LISTÁJÁT IDE KATTINTVA TALÁLJÁTOK!

WTAMASSTUDIO - Teréz Stúdió

Kis létszámú, glamour, baba-mama, lánybúcsú és születésnapi fotózások.

WTAMASSTUDIO - Paulay Stúdió

Party, reklám és nagy létszámú fotózások, lánybúcsús programok, divatfotózás

Hogy miért válassz Minket? 

- Szeretnél egy elegáns és egyedi lánybúcsút barátnődnek?

- Maradandó emléket szeretnél?

- Szolíd, vagy őrült Lánybúcsút szeretnél?

- Helyszínválasztás előtt álltok?

- Szeretnétek egy napot, amikor körülöttetek forog a stáb?

Szerintem Minden Nő titkon vágyik arra, hogy egyszer más bőrébe bújhasson. Vagy csupán átalakítsa önmagát és kipróbálja, hogy Ő is lehet szupersztár, avagy model.

Ezért ez egy remek lehetőség arra, hogy a profi sminkesekkel és fodrászokkal átalakítsuk külsőtöket. A hozott és rendelkezésre álló ruhákba átöltözhettek, kipróbálhatjátok magatokat és mindezt egy profi divatfotós örökíti meg. A rendezvényről werk/háttér fotók is készülnek, amelyekből később egy albumot is tudtok készíteni. A smink és haj elkészültét követően mindenkiről készül több portfólió kép. Végezetül számos csoportképet is készítünk, amik közül a legjobban sikerült képet nagy méretben megkapjátok keretezve. Így garantáltan maradandó lesz az élmény. Az összes nyers képet és retusált fotókat a rendezvényt követően küldünk meg online verzióban részetekre. Így előhívható/letölthető/megosztható verzióban kapjátok meg.

CSOMAGOK ÉS ÁRAK LISTÁJÁT IDE KATTINTVA TALÁLJÁTOK!

Amit Minden résztvevőnek ajánlunk:

Komplett program a Lánybúcsúra, mert leszervezzük a fotóstúdiót, szakértőket Nektek. A program 2-4 órás időtartam, ami létszámtól függ. Így a szervezéssel nem kell foglalkoznotok, mert erre az időszakra Mi biztosítjuk.

Profi fotóstúdiók Budapest szívében, a belvárosban, könnyen megközelíthető helyszínen. A műterem fix helyszínt biztosít a társaságnak, korszerű felszereléssel, nagyon szép hátterekkel.

Elegáns, szolíd és stílusos rendezvény, ahol a pezsgőt biztosítjuk számotokra és ahol szigorúan profi portfólió képek készülnek.

Szakértők kezei között, ahol a Menyasszonynak egy profi sminket és hajat készítünk. A résztvevőknek pedig az egyes kiállások között van lehetőség a smink, haj igazításra is.

Szórakozás és ismerkedés a helyszínen, így a résztvevők megismerkedhetnek egymással és egy hangulatos programon összebarátkozhatnak. 

Ajándék és Meglepetés a Menyasszonynak, ahol nem csak a helyszín varázsolja majd el, hanem a fotózást követően kap egy előhívott képet keretezve. Garantáltan emlékezetessé téve ezt az estét!

Fantasztikus hangulat biztosított, mert szexi fehérneműket, kalapokat, party kiegészítőket biztosítunk. Ti is hozhattok extra ruhákat, kiegészítőket, mivel a fotózás ideje alat 2-3-szor van lehetőség átöltözni. Javasolt az egységes öltözet, hogy ezzel is kifejezzétek a Barátnőtök férjhezmenetelét örökítitek meg.

Minden stílusú Nő álma teljesül, mert a programon egyedi képek is készülnek minden résztvevőről, így garantált, hogy minden résztvevő megelégedetten távozik és átélheti az igazi modellek életérzését.

CSOMAGOK ÉS ÁRAK LISTÁJÁT IDE KATTINTVA TALÁLJÁTOK!