KyraCat - Legyél önmagad!

Believe in Yourself * Nőies tanfolyamok, alakformálás, stílustanácsadás

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

Tel: +36-20/382-3406
E-mail: info@kyracat.com

KyraCat Tánc és mozgás programok:

ROXY Stúdió

1135 Budapest, Tátra utca 4.

Fotózás és Glamour Programok:

VÁRFOK FotóStúdió 

1012 Budapest, Várfok u. 3-5.

Stúdió Lightroom

1047 Budapest, Károlyi István u. 10.

Lánybúcsú fotózás

Egy nem a szokványos Lánybúcsú, itt felkészülhettek az esti Party-ra!

Szolgáltatásunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy egy profi fotóssal készülhessenek olyan képek, amelyek egy a divat és a modellek világába repítik a résztvevőket. Műtermi környezetben, sminkesekkel és fodrászokkal készülhettek. Az eszközöket mi biztosítjuk, nektek csak a jókedveteket és a bátorságotokat kell elhozni. Mert nálunk nincsenek tabuk, bármit szabad!

Lánybúcsú portfóliófotózás a Várfok Műteremben! 

Csapatunk több éve dolgozik együtt, de nyitottak vagyunk az egyedi ötletekre is. Kreatív sminkesekkel, stylisttal, fodrászokkal és profi fotósokkal Várunk Benneteket egy fergeteges Lánybúcsú Party-ra, amit a város egyik legelegánsabb fotóstúdiójában szervezünk, a legkorszerűbb fotótechnikai eszközökkel.

CSOMAGOK ÉS ÁRAK LISTÁJÁT IDE KATTINTVA TALÁLJÁTOK!


Hogy miért válassz Minket? 

- Szeretnél egy elegáns és egyedi lánybúcsút barátnődnek?

- Maradandó emléket szeretnél?

- Szolíd, vagy őrült Lánybúcsút szeretnél?

- Helyszínválasztás előtt álltok?

- Szeretnétek egy napot, amikor körülöttetek forog a stáb?

Szerintem Minden Nő titkon vágyik arra, hogy egyszer más bőrébe bújhasson. Vagy csupán átalakítsa önmagát és kipróbálja, hogy Ő is lehet szupersztár, avagy model.

Ezért ez egy remek lehetőség arra, hogy a profi sminkesekkel és fodrászokkal átalakítsuk külsőtöket. A hozott és rendelkezésre álló ruhákba átöltözhettek, kipróbálhatjátok magatokat és mindezt egy profi divatfotós örökíti meg. A rendezvényről werk/háttér fotók is készülnek, amelyekből később egy albumot is tudtok készíteni. A smink és haj elkészültét követően mindenkiről készül több portfólió kép. Végezetül számos csoportképet is készítünk, amik közül a legjobban sikerült képet nagy méretben megkapjátok keretezve. Így garantáltan maradandó lesz az élmény. Az összes nyers képet és retusált fotókat a rendezvényt követően küldünk meg online verzióban részetekre. Így előhívható/letölthető/megosztható verzióban kapjátok meg.

CSOMAGOK ÉS ÁRAK LISTÁJÁT IDE KATTINTVA TALÁLJÁTOK!

Amit Minden résztvevőnek ajánlunk:

Komplett program a Lánybúcsúra, mert leszervezzük a fotóstúdiót, szakértőket Nektek. A program 2-4 órás időtartam, ami létszámtól függ. Így a szervezéssel nem kell foglalkoznotok, mert erre az időszakra Mi biztosítjuk.

Profi fotóstúdió Budapest legszebb helyszínén, a Budai Vár aljában a Várfok utcában. A műterem fix helyszínt biztosít a társaságnak, korszerű felszereléssel, nagyon szép hátterekkel.

Elegáns, szolíd és stílusos rendezvény, ahol a pezsgőt biztosítjuk számotokra és ahol szigorúan profi portfólió képek készülnek.

Szakértők kezei között, ahol a Menyasszonynak egy profi sminket és hajat készítünk. A résztvevőknek pedig az egyes kiállások között van lehetőség a smink, haj igazításra is.

Szórakozás és ismerkedés a helyszínen, így a résztvevők megismerkedhetnek egymással és egy hangulatos programon összebarátkozhatnak. 

Ajándék és Meglepetés a Menyasszonynak, ahol nem csak a helyszín varázsolja majd el, hanem a fotózást követően kap egy előhívott képet keretezve. Garantáltan emlékezetessé téve ezt az estét!

Fantasztikus hangulat biztosított, mert szexi fehérneműket, kalapokat, party kiegészítőket biztosítunk. Ti is hozhattok extra ruhákat, kiegészítőket, mivel a fotózás ideje alat 2-3-szor van lehetőség átöltözni. Javasolt az egységes öltözet, hogy ezzel is kifejezzétek a Barátnőtök férjhezmenetelét örökítitek meg.

Minden stílusú Nő álma teljesül, mert a programon egyedi képek is készülnek minden résztvevőről, így garantált, hogy minden résztvevő megelégedetten távozik és átélheti az igazi modellek életérzését.

CSOMAGOK ÉS ÁRAK LISTÁJÁT IDE KATTINTVA TALÁLJÁTOK!