KyraCat - Legyél önmagad!

Believe in Yourself * Nőies tanfolyamok, alakformálás, stílustanácsadás

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

Tel: +36-20/382-3406
E-mail: info@kyracat.com

KyraCat Tánc és mozgás programok:

ROXY Stúdió

1135 Budapest, Tátra utca 4.

Fotózás és Glamour Programok:

WTAMASSTUDIO

Teréz stúdió - kis létszámú, glamour fotózások

1066 Budapest, Teréz krt. 6.

Paulay stúdió - nagy létszámú csoport, lánybúcsúk, átalakító programok

1061 Budapest, Paulay Ede utca 7-9.

Limuzinbérlés feltétele

Kizárólag írásbeli megrendelést tudunk elfogadni interneten, e-mail-ben vagy személyesen. A bérléssel kapcsolatos bármilyen változást írásban kérjük elküldeni. A megrendelés akkor elfogadott, ha azt a megrendelőnek visszajuttatjuk, e-mailben visszaigazoljuk.

A dátumváltozást (lemondást leszámítva), a bérlésben beálló bármiféle változást a bérlés kezdetét 48 órával megelőzően áll módunkban térítésmentesen elfogadni, változás esetén a teljesítést csak korlátozottan tudjuk garantálni.

A fizetés két részletben történik. A megrendeléskor a teljes bérleti díj 30%-nak megfelelő foglalót kell átutalni az ajánlatban megküldött számlaszámra. A fennmaradó bérleti díj megfizetése a szolgáltatás megkezdésekor készpénzben, a helyszínen, előre történik.

Megrendelő tudomásul veszi, hogy az igényelt bérlési szolgáltatás megkezdése előtt legalább 2 nappal a foglalót  megfizeti. Megrendelő csak a foglaló megfizetése, valamint az írásos visszaigazolás révén válik jogosulttá a gépkocsi bérlésére. A megrendelés lemondása esetén a foglaló vissza nem térítendő.

Sürgős szükség esetén (a megrendelt autó műszaki hibás, törött; extrém időjárási körülmények: hó, árvíz stb.) 72 órával a szolgáltatást megelőzően a megrendelést írásban mindenféle jogkövetkezmény nélkül a szolgáltatónak jogában áll lemondani, ebben az esetben a foglaló előlegnek tekintendő és visszajár megrendelőnek. Amennyiben az előre nem látható esemény (baleset, műszaki hiba) a kiállási helyre való úton történik, a foglaló előlegnek tekintendő és visszafizetésre kerül megrendelőnek.
A járművek kizárólag a szolgáltató által biztosított sofőrrel vehetők igénybe.

Áraink nem tartalmazzák az ÁFA összegét, az esetlegesen felmerülő autópálya-, parkolási- és belépő díjakat, valamint vidéki és/vagy többnapos igénybevétel esetén a sofőr szállásköltségét, ellátását.
A többlet bérleti időt megkezdett ¼ órákban számoljuk.

Műszaki hiba esetén a szolgáltató stratégiai partnereitől csereautót biztosít, de nem áll módjában garantálni akár a teljes, akár a részleges hasonlóságot.
A gépkocsikban tilos az étkezés, a nyílt láng használata és a dohányzás!

Ha az igénybevétel időtartama alatt a gépjárműben olyan kár keletkezik, amelyet a szolgáltatást igénylő személy vagy hozzátartozója, meghívottja okozott, a felmerülő költségek megrendelőt terhelik, melyet 24 órán belül köteles megtéríteni. Rongálás, szennyezés esetén megrendelő felelős az okozott kár megtérítéséért, valamint az aznap kieső következő megrendelésekért is.

Budapesten területén kívül km költséget számolunk fel (200-250 Ft/km).

A bérlési idő a kiálláskor (az igényelt időpontban és helyszínen) kezdődik és akkor végződik, mikor megrendelő már nem tart további igényt a kocsira és a bérleti díjat megfizette.

A gépkocsivezető belátása szerint megtagadhatja a szűk, a súlyosan rongált, a sáros, a földes utakra való behajtást. A jármű közlekedésére a KRESZ szabályai érvényesek és betartandóak.

Bérlő tudomásul veszi, hogy az eseményen fényképek készülhetnek, melyet a szolgáltató korlátlanul használhat marketing céllal. Amennyiben bérlő ehhez nem járul hozzá, kérjük, előre jelezze!
Fotós szolgáltatásunkkal kapcsolatban elvárásokat nem fogadunk el (ez ajándék). A képeket a facebook.com/Limuzincenter oldalra töltjük fel. Egyéb igény esetén (emailben küldött képek, retus, fotózás megrendelő igénye szerint, papír képek stb.) díjat számolunk fel, melyet előre egyeztetünk.

A limuzin vezetőjének jogosultsága van az erősen ittas, felelőtlen, másokat és/vagy magát veszélyeztető, garázda utas kiszállítására, valamint az utazás megszakítására.
Biztonsági okokból tilos a gépkocsi ablakából kihajolni, ablakkeretére ülni, vagy a limuzin tetejére kiállni, kiülni és ott utazni!