KyraCat - Legyél önmagad!

Believe in Yourself * Nőies tanfolyamok, alakformálás, stílustanácsadás

Megosztás

Facebook

Kapcsolat

Tel: +36-20/382-3406
E-mail: info@kyracat.com

KyraCat Tánc és mozgás programok:

ROXY Stúdió

1135 Budapest, Tátra utca 4.

Fotózás és Glamour Programok:

WTAMASSTUDIO

Teréz stúdió - kis létszámú, glamour fotózások

1066 Budapest, Teréz krt. 6.

Paulay stúdió - nagy létszámú csoport, lánybúcsúk, átalakító programok

1061 Budapest, Paulay Ede utca 7-9.

Menyasszony álomfotó

Menyasszony álomfotózás egy exkluzív nap, ami csak Rólad szól!

Szolgáltatásunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy egy profi fotóssal készülhessenek olyan képek, amely egy igazi boudoir világába kalauzolja el a Menyasszonyt. Műtermi környezetben, sminkesel, fodrásszal, profi fotóssal és stylisttal várunk.

Egy olyan nap, ahol Te vagy a Királynő és kezelésbe vesznek profi szakemberek. Egy album, egy kellemes hangulat és nőiességed kifejeződése. Erről szól csak Neked és érted!

Mennyasszony Álomfotózás a Várfok Műteremben! 

A város egyik legelegánsabb fotóstúdiójában készítjük rólad a képeket, több háttérrel, fehérenműkkel, kiegészítőkkel, kellékekekkel és a legkorszerűbb fotótechnikai eszközökkel.

Hogy miért vegyél részt ezen a napon? 

- Szeretnél egy elegáns portfóliót magadról a Nagy Nap előtt?

- Maradandó emléket szeretnél?

- Meglepnéd jövendőbelidet, Vőlegényedet ezzel az albummal?

Szeretnél egy napot, amikor körülöttetek forog a stáb?

- Kipróbálnád magad egy ilyen környezetben?erintem Minden Nő titkon vágyik arra, hogy egyszer más bőrébe bújhasson. Vagy csupán átalakítsa önmagát és kipróbálja, hogy Ő is lehet szupersztár, avagy model.


Hozott és rendelkezésre álló ruhákba átöltözhetsz, kipróbálhatod magad és mindezt egy profi divatfotós örökíti meg. Így garantáltan maradandó lesz az élmény. Az összes nyers képet és retusált fotókat a rendezvényt követően elküldünk Neked.

Amit Menyasszony Álomfotózás csomag tartalmaz:

Komplett program, mert leszervezzük a fotóstúdiót, szakértőket Neked. A program 2-4 órás időtartam, így a szervezéssel nem kell foglalkoznod, mert erre az időszakra Mi biztosítjuk.

Profi fotóstúdió Budapest legszebb helyszínén, a Budai Vár aljában a Várfok utcában. A műterem fix helyszínt biztosít, korszerű felszereléssel, nagyon szép hátterekkel.

Elegáns, szolíd és stílusos rendezvény, ahol a pezsgőt biztosítjuk számotodra és ahol szigorúan profi portfólió képek készülnek. Ráadásul egy barátnődet vagy Édesanyádat elhozhatod a fotózás idejére.

Szakértők kezei között, ahol a Menyasszonynak egy profi sminket és hajat készítünk. 

40 db kép, amelyből 8-at retusálunk, melyeken csak Te szerepelsz a hozott ruháid közül a stylist segít kiválasztani a megfelelőt a képekhez. Továbbá az általunk biztosított exkluzív esküvői fehérneműk közül választhatsz egyet a glamour fotózáshoz.

Minden stílusú Nő álma teljesül, mert a programon egyedi képek készülnek. Ez a program arról is szól, hogy megmutassuk a benned rejlő női szépséget és energiákat. Garantáltan átalakítunk! 

A csomag ára: 79.900,-Ft, amely az alábbiakat tartalmazza:

  • stúdió bérleti díja
  • profi női fotós
  • sminkes és fodrász
  • welcome ital és snack
  • exkluzív fehérnemű kellékek és kiegészítők
  • 40 db fotót és 8 db retusált képet
  • 1 db fotóalbumot, amely a retusált képeidből készítünk